https://docs.google.com/presentation/d/1qgb1k-AajB8DQyEA95jKqF3QaKoLAhLY3NJgJOiAlCY/edit?usp=sharing

Les primeres fulles de càlcul de l’història permetien agrupar nombres per així treure respostes damunt alguna pregunta.

El següent video mostra un “històric contable” que usa una taula de càlcul.

La idea segueix sent la mateixa ordenar nombres i crear fòrmules per arribar a alguna resposta. I sempre, els nombres han d’estar col·locats als llocs correctes per tal de poder calcular una resposta.

Exercicis amb fulls de càlcul:

1. Altures, pes, número de peu.

Crea una fulla on hi has d’anotar el nom i l’altura de tota la classe. Desprès fes un gràfic de barres.

2. Factura.

Crea una fulla amb fòrmules per crear factures i donalí una estètica de factura. Desprès has de crear dues factures reals de compra d’un ordinador barat i un de car.

 

admin1er batxillerathttps://docs.google.com/presentation/d/1qgb1k-AajB8DQyEA95jKqF3QaKoLAhLY3NJgJOiAlCY/edit?usp=sharing Les primeres fulles de càlcul de l'història permetien agrupar nombres per així treure respostes damunt alguna pregunta. El següent video mostra un 'històric contable' que usa una taula de càlcul. La idea segueix sent la mateixa ordenar nombres i crear fòrmules per arribar a alguna resposta. I sempre, els nombres han...Blog Aula Informàtica Gimnèsia