Un sistema operatiu és el programa informàtic encarregat de gestionar la comunicació entre un computador i un usuari. Pot ser a tots ens queda clar que aquesta és una eina fonamental alhora d’emprar un ordinador, un smartphone, una playstation, … cada un d’aquests aparells electrònics estan creats per cubrir necessitats específiques i cada sistema operatiu que empren és especial per la màquina.

Tant les màquines com els sistemes operatius han evolucionat, peró, sabies que l’arquitectura interna de les màquines sempre han seguit el mateix patró? i que aquest disseny fou inventat davers l’any 1950?

http://www.eldiario.es/turing/John-Neumann-revolucionando-computacion-Manhattan_0_380412943.html

https://www.fib.upc.edu/retroinformatica/historia/so.html

En aquesta unitat començarem per estudiar la màquina, la seva estructura interna. Sabies qu

Evolució d’alguns sistemes operatius https://www.betterbuys.com/evolution-of-operating-systems/

https://docs.google.com/presentation/d/1PSZc9uGoBMv7QjupTmlNLWvveg_D6f9p792Mh5N8gKU/edit?usp=sharing

http://aula.gimnesia.net/wp-content/uploads/2017/10/cropped-grises6-1-1024x526.jpghttp://aula.gimnesia.net/wp-content/uploads/2017/10/cropped-grises6-1-150x150.jpgadmin1er batxilleratteoriaUn sistema operatiu és el programa informàtic encarregat de gestionar la comunicació entre un computador i un usuari. Pot ser a tots ens queda clar que aquesta és una eina fonamental alhora d'emprar un ordinador, un smartphone, una playstation, ... cada un d'aquests aparells electrònics estan creats per cubrir...Blog Aula Informàtica Gimnèsia