Per crear Gifs emprarem l’aplicació GIMP.

El procediment és simple, com si fesim una imatge darrera una altra i cada imatge estarà dins d’una capa.

Quan finalitzam, s’ha d’exportar la imatge en format GIF i ens surt la pantalla:

1a pràctica. Escriure un lema, cada lletra ha d’apareixer 0,5 segons desprès de l’altre. Per acabar ha de fer l’invers, desaparèixer, o sigui aparèixen les llestres i desprès desaparèixen. Les lletres han de ser de diferents colors i tipografies. La mida serà de 800×600 px i la ressolució de 72px.

2a pràctica. Cercar gifs a ghipy. Comentar la seva estructura al vostre portfoli. Com estan fets? són circulars? Video, foto o dibuix? lletres? missatge?…

admin1er batxilleratPer crear Gifs emprarem l'aplicació GIMP. El procediment és simple, com si fesim una imatge darrera una altra i cada imatge estarà dins d'una capa. Quan finalitzam, s'ha d'exportar la imatge en format GIF i ens surt la pantalla: 1a pràctica. Escriure un lema, cada lletra ha d'apareixer 0,5 segons desprès de...Blog Aula Informàtica Gimnèsia