Vos don la benvinguda a l’assignatura de TIC2.

La matèria de tecnologies de la informació i la comunicació a segon de batxillerat s’organitza en els blocs següents:

BLOCS

Bloc 1. Programació

Es pretén que l’alumne sigui capaç d’entendre l’anàlisi de problemes des del punt de vista de la informàtica per a la seva posterior codificació a un llenguatge de programació d’alt nivell. El llenguatge de programació triat canviarà al llarg del temps perquè no quedi obsolet.

Bloc 2. Publicació i difusió de continguts

Internet i les xarxes socials s’han convertit en els darrers anys en un mitjà molt potent de comunicació i difusió de continguts. Per aquesta raó, és necessari dominar els elements de comunicació a la xarxa.

Bloc 3. Seguretat

Conèixer el conjunt d’accions, eines i dispositius que ens ajuden a utilitzar el nostre equip informàtic de forma segura i protegir la integritat i la privadesa de la informació emmagatzemada.

Tota la programació didactica

Recorregut.

http://aula.gimnesia.net/wp-content/uploads/2018/09/80E61531-2270-4FBE-BB31-969BCB6E1B1A-2-1024x768.pnghttp://aula.gimnesia.net/wp-content/uploads/2018/09/80E61531-2270-4FBE-BB31-969BCB6E1B1A-2-150x150.pngadmin2on batxilleratVos don la benvinguda a l'assignatura de TIC2. La matèria de tecnologies de la informació i la comunicació a segon de batxillerat s’organitza en els blocs següents: BLOCS Bloc 1. Programació Es pretén que l’alumne sigui capaç d’entendre l’anàlisi de problemes des del punt de vista de la informàtica per a la seva...Blog Aula Informàtica Gimnèsia